Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo del Born (434932) - Unión Tres Cruces (312573) » 726910743: T75/J5/VI

Liga 726910743 Información oficial sobre el partido 726910743 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.248 (14566)

Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 5 - 0 Unión Tres Cruces Alineación oficial del equipo 'Unión Tres Cruces' en el partido
Jaroslav Matějček (30') 1 - 0
Jaroslav Matějček (41') 2 - 0
Jens Hefter (44') 3 - 0
Ghabous Pourasef (44') 4 - 0
Ghabous Pourasef (79') 5 - 0
Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 5 - 0 Unión Tres Cruces Alineación oficial del equipo 'Unión Tres Cruces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 7 - 0 Unión Tres Cruces Alineación oficial del equipo 'Unión Tres Cruces' en el partido
Tiene mala suerte 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo del Born

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Jaroslav Matějček va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Dinamo.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jaroslav Matějček va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Abramo Zappalà va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 44 de joc. Jens Hefter es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Ghabous Pourasef va incrementar l'avantatge de Dinamo amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Dinamo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ghabous Pourasef va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Dinamo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Abramo Zappalà va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Ghabous Pourasef una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Ramón Pinos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Antso Matxinaundiarena, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antso Matxinaundiarena va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abramo Zappalà. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leroy Levitus es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Caín Borja.

Unión Tres Cruces

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cruces va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vincent Drai va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Shamaan Hunaif va fer una magnífica centrada, però la rematada de 段 (Duan) 汉宇 (Hanyu) va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marc Peters va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 44. En Iker Larrandaburu va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ermengol Nosàs de Cruces la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.