Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Laxiña Clube de futebol (48948) - Cumxot Team (776753) » 726910652: T75/J10/VI

Liga 726910652 Información oficial sobre el partido 726910652 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.246 (14564)

Laxiña Clube de futebol Alineación oficial del equipo 'Laxiña Clube de futebol' en el partido 0 - 3 Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido
0 - 1 Sergio Suñer (13')
0 - 2 Ismael Serra (33')
0 - 3 Josep Enric Pla (70')
Laxiña Clube de futebol Alineación oficial del equipo 'Laxiña Clube de futebol' en el partido 0 - 3 Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Laxiña Clube de futebol Alineación oficial del equipo 'Laxiña Clube de futebol' en el partido 0 - 5 Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laxiña Clube de futebol

Cumxot Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sergio Suñer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Ismael Serra de Cumxot va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a Cumxot l'avantatge per 0 - 3. Josep Enric Pla en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Sergio Suñer de Cumxot, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Lucas Escarrer va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ismael Serra, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Cumxot quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sergio Suñer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juanjo Cabot. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 47 per Sergio Suñer va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lucas Escarrer després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter João Salvador Andrade Mendes va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Josep Enric Pla va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ismael Serra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Sergio Suñer va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però João Salvador Andrade Mendes va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ramon Munar al minut 80, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juanjo Cabot de Cumxot la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Juanjo Cabot de Cumxot per doble groga al minut 75.