Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lesclafit1 (309866) - pochotos (492379) » 726910473: T75/J7/VI

Liga 726910473 Información oficial sobre el partido 726910473 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.243 (14561)

lesclafit1 Alineación oficial del equipo 'lesclafit1' en el partido 2 - 1 pochotos Alineación oficial del equipo 'pochotos' en el partido
Miguel Ángel Chías (72') 1 - 0
1 - 1 Ernesto Andicoberry (75')
Miguel Ángel Chías (83') 2 - 1
lesclafit1 Alineación oficial del equipo 'lesclafit1' en el partido 2 - 1 pochotos Alineación oficial del equipo 'pochotos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
lesclafit1 Alineación oficial del equipo 'lesclafit1' en el partido 3 - 1 pochotos Alineación oficial del equipo 'pochotos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lesclafit1

Goles Goles

  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): lesclafit1 s'avançava al marcador al minut 72, després d'un rebot que va caçar en Miguel Ángel Chías per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els seguidors del lesclafit1 contenien la respiració mentre en Miguel Ángel Chías s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Andrew Bukenya va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de lesclafit1 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Olivier Racine va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Wilfried Mallee va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Chías del lesclafit1 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Ángel Chías! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

pochotos

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Diego Galalón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de pochotos, Ernesto Andicoberry, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alexander Atkin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 274 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Rafael Queralt que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jelle van Eijk de pochotos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Diego Galalón es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl del Pino García de pochotos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.