Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Tortell (990784) - Partizan de Vitoria (1456608) » 726910069: T75/J5/VI

Liga 726910069 Información oficial sobre el partido 726910069 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.236 (14554)

U.E. Tortell Alineación oficial del equipo 'U.E. Tortell' en el partido 0 - 4 Partizan de Vitoria Alineación oficial del equipo 'Partizan de Vitoria' en el partido
0 - 1 Mikel Araluce (24')
0 - 2 Luis Javier Ramiro Muñoz (35')
0 - 3 Mikel Araluce (84')
0 - 4 Alin Oniţiu (90')
U.E. Tortell Alineación oficial del equipo 'U.E. Tortell' en el partido 0 - 4 Partizan de Vitoria Alineación oficial del equipo 'Partizan de Vitoria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Tortell Alineación oficial del equipo 'U.E. Tortell' en el partido 0 - 2 Partizan de Vitoria Alineación oficial del equipo 'Partizan de Vitoria' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Tortell

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Walter Svejstrup va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Jordi Candelich quasi marca en una jugada assajada de córner que Yordan Stefanov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nunu Krutzeta de Tortell la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Nunu Krutzeta de Tortell per doble groga al minut 75.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Patrick Steglitz de Tortell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Partizan de Vitoria

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mikel Araluce que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Partizan.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Luis Javier Ramiro Muñoz de Partizan va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Partizan va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mikel Araluce, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alin Oniţiu de Partizan l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Partizan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Raúl Beistegui va quedar-se sol davant el porter Manuel Oliveros, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mikel Araluce. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Javier Ramiro Muñoz després de 51 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Oliveros va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Pau Cristòfol va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Melxor Cristòfol quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manuel Oliveros, però la pilota va topar amb el travesser.