Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DjangoUnchained (1431380) - Barçalleida (1335712) » 726909942: T75/J1/VI

Liga 726909942 Información oficial sobre el partido 726909942 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.234 (14552)

DjangoUnchained Alineación oficial del equipo 'DjangoUnchained' en el partido 0 - 2 Barçalleida Alineación oficial del equipo 'Barçalleida' en el partido
0 - 1 Blanco Aris (15')
0 - 2 Víctor Barceló (21')
DjangoUnchained Alineación oficial del equipo 'DjangoUnchained' en el partido 0 - 2 Barçalleida Alineación oficial del equipo 'Barçalleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DjangoUnchained Alineación oficial del equipo 'DjangoUnchained' en el partido 0 - 1 Barçalleida Alineación oficial del equipo 'Barçalleida' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DjangoUnchained

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Przemek Wronkowski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ferruccio Narsete haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a DjangoUnchained al minut 29.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El DjangoUnchained va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Anatol' Parfianovich va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DjangoUnchained, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Anatol' Parfianovich va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DjangoUnchained va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Pérez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): DjangoUnchained van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 64 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Steve Mullins no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manfred Herberstein de DjangoUnchained va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albert Sàbat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Barçalleida

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Blanco Aris que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Barçalleida.
  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 21 en Johannes Dale va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Víctor Barceló podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el Barçalleida va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Víctor Barceló s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Armando Couñago, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Barçalleida va quedar sense poder incrementar el seu marcador.