Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rápido de Collóns (994394) - fc.gintoniquet (1462254) » 726909904: T75/J5/VI

Liga 726909904 Información oficial sobre el partido 726909904 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.233 (14551)

Rápido de Collóns Alineación oficial del equipo 'Rápido de Collóns' en el partido 2 - 1 fc.gintoniquet Alineación oficial del equipo 'fc.gintoniquet' en el partido
Raúl Rotulo (40') 1 - 0
Xusto da Pumarega (41') 2 - 0
2 - 1 Marcel Brümmer (85')
Rápido de Collóns Alineación oficial del equipo 'Rápido de Collóns' en el partido 2 - 1 fc.gintoniquet Alineación oficial del equipo 'fc.gintoniquet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rápido de Collóns Alineación oficial del equipo 'Rápido de Collóns' en el partido 3 - 1 fc.gintoniquet Alineación oficial del equipo 'fc.gintoniquet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido de Collóns

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Raúl Rotulo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Collóns.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Collóns va aconseguir el 2 - 0 quan Xusto da Pumarega va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Javier Agrafojo es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 74, però el porter va aturar el seu xut.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xusto da Pumarega va rematar alt.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Xusto da Pumarega es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Pèir Delhort una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Liutovaras Truikys va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Descoll de Collóns la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Nosti de Collóns amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21 de partit, Carlos Nosti de Collóns va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Vargas Rivera de Collóns va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

fc.gintoniquet

Goles Goles

  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats de fc.gintoniquet van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Marcel Brümmer va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mathies Löhne que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Gaetano Faoro va estar a punt de posar per davant a fc.gintoniquet amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Próspero Trujillo va impedir un gol cantat.
  • 250 Minuto 60 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a fc.gintoniquet l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 60, però el xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Mihnea Vezniuc amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Pepelu Solano al minut 89 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.