Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samba di Torrete (491317) - Benno Von Archimboldi (1459569) » 726909523: T75/J8/VI

Liga 726909523 Información oficial sobre el partido 726909523 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.226 (14544)

Samba di Torrete Alineación oficial del equipo 'Samba di Torrete' en el partido 0 - 3 Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido
0 - 1 Aristotelis Galasakos (26')
0 - 2 Zeke Khalaf (38')
0 - 3 Aristotelis Galasakos (41')
Samba di Torrete Alineación oficial del equipo 'Samba di Torrete' en el partido 0 - 3 Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Samba di Torrete Alineación oficial del equipo 'Samba di Torrete' en el partido 1 - 2 Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samba di Torrete

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lisandros Papapetros! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Torrete van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 53 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jean-Paul Villet, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giobbe Cominelli de Torrete va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Benno Von Archimboldi

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aristotelis Galasakos que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Archimboldi.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Zeke Khalaf va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a Archimboldi.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 41, en Robert Stec del Archimboldi va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Aristotelis Galasakos que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Archimboldi al minut 13, però el xut de Xofre Miranda va topar amb la tanca defensiva.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Robert Stec va fer al minut 37 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en David Hennequin, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Xofre Miranda va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jordi Dolz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 64 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Aristotelis Galasakos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jordi Dolz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Robert Stec es va quedar sol davant del porter, al minut 80. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aristotelis Galasakos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.