Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Sant Cugat (441155) - Reino de España (313450) » 726907745: T75/J12/VI

Liga 726907745 Información oficial sobre el partido 726907745 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.194 (14512)

Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido 5 - 1 Reino de España Alineación oficial del equipo 'Reino de España' en el partido
0 - 1 Sender Malpica (11')
Stoyan Kaldarúmov (30') 1 - 1
Stanisław Derendarz (65') 2 - 1
Salvador Sanmatías (73') 3 - 1
David Cuerno (74') 4 - 1
Natalino Schiavelli (89') 5 - 1
Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido 5 - 1 Reino de España Alineación oficial del equipo 'Reino de España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido 9 - 0 Reino de España Alineación oficial del equipo 'Reino de España' en el partido
Es un cenizo 9.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Sant Cugat

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Stoyan Kaldarúmov va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Racing va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 65 Stanisław Derendarz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Salvador Sanmatías va incrementar l'avantatge de Racing amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Racing va aconseguir el 4 - 1 quan David Cuerno va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Racing va augmentar la diferència quan Natalino Schiavelli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stoyan Kaldarúmov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Racing va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Cuerno en un 1 contra 1 amb el porter Amat Clofent, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Al·lodi Johera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stoyan Kaldarúmov de Racing es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chris Salomonsen.

Reino de España

Goles Goles

  • 108 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 11, en Bastián Curros Enríquez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Sender Malpica que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del España que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bastián Curros Enríquez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Enrique Alvariño de España va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauricio Montes de España va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.