Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Sant Cugat (441155) - Aguas Profundas C.F. (485390) » 726907713: T75/J4/VI

Liga 726907713 Información oficial sobre el partido 726907713 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.194 (14512)

Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido 2 - 2 Aguas Profundas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguas Profundas C.F.' en el partido
0 - 1 Jimmy Jean Rakotonirina (32')
Chris Salomonsen (40') 1 - 1
Stanisław Derendarz (43') 2 - 1
2 - 2 Jarmo Saira (89')
Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido 2 - 2 Aguas Profundas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguas Profundas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido 2 - 3 Aguas Profundas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguas Profundas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,8 % 50,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Sant Cugat

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Chris Salomonsen va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stanisław Derendarz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Racing es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Chris Salomonsen va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 8, i va passar la pilota a Jørgen Amby, però aquest no va encertar a marcar.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Racing per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Juan Matías Minguzzi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Stoyan Kaldarúmov va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Stoyan Kaldarúmov va ser clau en la jugada d'atac de Racing al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Chris Salomonsen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jason Kauser va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Aguas Profundas C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jimmy Jean Rakotonirina es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Jarmo Saira que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Péter Törzs ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Andrei Radin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Péter Törzs, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Péter Törzs de Aguasprof va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.