Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zumaburu cf (994863) - ShooterBollers (315608) » 726906888: T75/J7/VI

Liga 726906888 Información oficial sobre el partido 726906888 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.179 (14497)

Zumaburu cf Alineación oficial del equipo 'Zumaburu cf' en el partido 0 - 2 ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido
0 - 1 Rossano Aquili (15')
0 - 2 Antonio Staudacher (36')
Zumaburu cf Alineación oficial del equipo 'Zumaburu cf' en el partido 0 - 2 ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zumaburu cf Alineación oficial del equipo 'Zumaburu cf' en el partido 1 - 3 ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zumaburu cf

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roy Leeuwenberg va marxar de Florentino Cayuela en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Zumaburu van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Roy Leeuwenberg va servir per deixar enrere el gegant Florentino Cayuela al minut 21, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Zumaburu van sortir al contraatac al minut 33, però Swen Heierli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Renato Eckerle va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 47 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al 56, Nahuelquin Bravo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Diego Acedo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

ShooterBollers

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rossano Aquili quedar desmarcat i marcar per a ShooterBollers al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, ShooterBollers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Antonio Staudacher, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Nathaniel Jenkins va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Salvador Lacalle Rubio va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Antonio Staudacher, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Rossano Aquili va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pablo Manzanedo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pablo Manzanedo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Joan Güell quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Salvador Lacalle Rubio, però la pilota va topar amb el travesser.