Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cervato (988752) - Septem_Fratres F.C. (307858) » 726906330: T75/J8/VI

Liga 726906330 Información oficial sobre el partido 726906330 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.169 (14487)

cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido 1 - 2 Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido
0 - 1 Isaac Toro Díaz (20')
0 - 2 Augusto Sarto (30')
Francesco Davide Reichstein (65') 1 - 2
cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido 1 - 2 Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido 2 - 0 Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cervato

Goles Goles

  • 109 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en József Palotás se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Augusto Sarto que va anotar el 0 - 2 per a Septem_Fratres sense cap impediment.
  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El cervato no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Francesco Davide Reichstein es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 el cervato va posar setge sobre la defensa central visitant però en Cruz Aponte no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Guillermo Aníbal Vázquez Acevedo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Adrian Szybki no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Adrian Szybki va disposar d'una bona oportunitat al minut 60, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Septem_Fratres F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): Quan passaven 20 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Septem_Fratres. En Isaac Toro Díaz va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Rudolf Snarski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Septem_Fratres va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rudolf Snarski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Septem_Fratres sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Álvaro Gralla, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sendoa Berhabe de Septem_Fratres es va guanyar la targeta groga merescudament.