Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SiriumSol (486639) - Real Guadalquivir Balompié (436468) » 726906101: T75/J7/VI

Liga 726906101 Información oficial sobre el partido 726906101 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.165 (14483)

SiriumSol Alineación oficial del equipo 'SiriumSol' en el partido 3 - 5 Real Guadalquivir Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Guadalquivir Balompié' en el partido
0 - 1 Juan Millán (2')
Dave Pels (3') 1 - 1
Dave Pels (22') 2 - 1
2 - 2 Kazimír Komjáthy (23')
2 - 3 Francesc Antich (31')
2 - 4 Ernesto González Andía (78')
Isaac Gleu (82') 3 - 4
3 - 5 Francesc Antich (87')
SiriumSol Alineación oficial del equipo 'SiriumSol' en el partido 3 - 5 Real Guadalquivir Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Guadalquivir Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SiriumSol Alineación oficial del equipo 'SiriumSol' en el partido 3 - 3 Real Guadalquivir Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Guadalquivir Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,5 % 36,8 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SiriumSol

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Stefan Georgiev va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SiriumSol, Dave Pels, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 22 minuts de joc, Dave Pels, corrent com un esperitat, superà primer Ignacio Lauria per velocitat, i després el porter posant el 2 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): SiriumSol va reduir el marcador al minut 82 a 3 - 4 quan Isaac Gleu va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Stefan Georgiev arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En 蔡 (Cai) 弘磊 (Honglei), fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): SiriumSol va ser a punt de marcar al minut 30, quan el seu jugador Alberto Rada Collado va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Carlos Simões va estar a punt de marcar al minut 63 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Henok Daniel va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 88 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Henok Daniel va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Real Guadalquivir Balompié

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Guadalquivir agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Millán amb mestria.
  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 23 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Kazimír Komjáthy.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francesc Antich es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Ernesto González Andía de Guadalquivir va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Francesc Antich va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Guadalquivir, al minut 87. El marcador va canviar a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Delfino Nantes va marxar de Alberto Rada Collado en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Guadalquivir van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): El Guadalquivir va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Kazimír Komjáthy la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Delfino Nantes de Guadalquivir la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.