Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Guadalquivir Balompié (436468) - C.F. Ribera (800808) » 726906095: T75/J5/VI

Liga 726906095 Información oficial sobre el partido 726906095 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.165 (14483)

Real Guadalquivir Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Guadalquivir Balompié' en el partido 4 - 1 C.F. Ribera Alineación oficial del equipo 'C.F. Ribera' en el partido
Luis González (22') 1 - 0
Johann Zagler (23') 2 - 0
2 - 1 Bento José Rosas (62')
Rodrigo Quevedo (71') 3 - 1
Luis González (84') 4 - 1
Real Guadalquivir Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Guadalquivir Balompié' en el partido 4 - 1 C.F. Ribera Alineación oficial del equipo 'C.F. Ribera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Guadalquivir Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Guadalquivir Balompié' en el partido 3 - 0 C.F. Ribera Alineación oficial del equipo 'C.F. Ribera' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Guadalquivir Balompié

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis González, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Guadalquivir se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Joaquín Jáuregi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Guadalquivir, Johann Zagler, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Guadalquivir a 3 - 1. Rodrigo Quevedo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Guadalquivir va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Luis González des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bogusław Ziaja al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joaquín Jáuregi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francesc Antich va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Rodrigo Quevedo? Un error clamorós seu va donar a Marcos Melenas una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rodrigo Quevedo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

C.F. Ribera

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Ribera seguien lluitant fins al final. Al minut 62, fruit d'aquests esforços, Bento José Rosas va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ribera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Medina Aparicio, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Silveira de Ribera es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel Silveira va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.