Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pescadilla fc (308033) - CHAITIKA YELLOW C.F. (1588645) » 726905999: T75/J8/VI

Liga 726905999 Información oficial sobre el partido 726905999 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.163 (14481)

pescadilla fc Alineación oficial del equipo 'pescadilla fc' en el partido 3 - 0 CHAITIKA YELLOW C.F. Alineación oficial del equipo 'CHAITIKA YELLOW C.F.' en el partido
Jesús Ayensa (53') 1 - 0
Argi Milikua (67') 2 - 0
Jesús Ayensa (76') 3 - 0
pescadilla fc Alineación oficial del equipo 'pescadilla fc' en el partido 3 - 0 CHAITIKA YELLOW C.F. Alineación oficial del equipo 'CHAITIKA YELLOW C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
pescadilla fc Alineación oficial del equipo 'pescadilla fc' en el partido 5 - 2 CHAITIKA YELLOW C.F. Alineación oficial del equipo 'CHAITIKA YELLOW C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pescadilla fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Ayensa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Álvaro Canal sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Argi Milikua que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jesús Ayensa es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a pescadilla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Álvaro Canal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que César de Rada es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): pescadilla va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jazinto Arteleorraga en un 1 contra 1 amb el porter Jukka Huttunen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): pescadilla per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Álvaro Canal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): pescadilla va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ángel Andrés Guerendain ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Álvaro Canal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de pescadilla.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El pescadilla ho intentava per la dreta per mitjà de Argi Milikua, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jukka Huttunen al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Álvaro Canal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César de Rada.

CHAITIKA YELLOW C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 79, quan un error defensiu va deixar Alessio Pontremoli completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Flávio Próspero de CHAITIKA es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.