Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Casapuertas Gaditanas (994159) - Racing Club Ferrol (1459492) » 726905926: T75/J5/VI

Liga 726905926 Información oficial sobre el partido 726905926 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.162 (14480)

C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido 4 - 2 Racing Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Racing Club Ferrol' en el partido
Sylvestre Wagemans (18') 1 - 0
1 - 1 Sauro Violante (20')
Olli-Pekka Laakso (21') 2 - 1
Edvinas Karpavičius (24') 3 - 1
Olli-Pekka Laakso (30') 4 - 1
4 - 2 Víctor Pizarro (34')
C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido 4 - 2 Racing Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Racing Club Ferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido 3 - 2 Racing Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Racing Club Ferrol' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,2 % 23,2 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Casapuertas Gaditanas

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Casapuertas, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Sylvestre Wagemans per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Norman Valentine va acabar en una passada genial cap al jugador de Casapuertas Olli-Pekka Laakso, que va marcar el 2 - 1.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Casapuertas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Edvinas Karpavičius, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Casapuertas va augmentar la diferència quan Olli-Pekka Laakso no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Casapuertas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Eike Raudner des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Norman Valentine va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Norman Valentine, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Norman Valentine va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 74, i va passar la pilota a Sylvestre Wagemans, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bert Kaanis de Casapuertas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Racing Club Ferrol

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 20 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sauro Violante.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Racing va aconseguir el 4 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jesús Cabezas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Víctor Pizarro que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Racing va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Magnus Matsson va desviar el xut final de Juan Manuel Tortolero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 37 en Jesús Amieva va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Magnus Matsson va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Jesús Amieva va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Magnus Matsson no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Adrián Yarza va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 75, quan un error defensiu va deixar Juan Manuel Tortolero completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.