Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Numayos (796246) - Deportivo Dale (491148) » 726903696: T75/J7/VI

Liga 726903696 Información oficial sobre el partido 726903696 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.122 (14440)

Numayos Alineación oficial del equipo 'Numayos' en el partido 3 - 0 Deportivo Dale Alineación oficial del equipo 'Deportivo Dale' en el partido
Fritz Schwojer (23') 1 - 0
Florentin Sommarling (55') 2 - 0
Sami Luhtasaari (61') 3 - 0
Numayos Alineación oficial del equipo 'Numayos' en el partido 3 - 0 Deportivo Dale Alineación oficial del equipo 'Deportivo Dale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Numayos Alineación oficial del equipo 'Numayos' en el partido 4 - 0 Deportivo Dale Alineación oficial del equipo 'Deportivo Dale' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Numayos

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Numayos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Fritz Schwojer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Numayos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Florentin Sommarling des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sami Luhtasaari es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Numayos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Elson Janga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Numayos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Fritz Schwojer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local Florentin Sommarling per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Galip Onay va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Ben Budija es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ben Budija va rematar alt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Florin Lefterache gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Galip Onay va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Elson Janga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Deportivo Dale

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Ufuk Mübin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Depor va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ufuk Mübin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Depor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Karel Kubját va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Karel Kubját, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.