Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella de Madrid (125142) - Roystons F.C. (313832) » 726903086: T75/J9/VI

Liga 726903086 Información oficial sobre el partido 726903086 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.111 (14429)

Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 3 - 0 Roystons F.C. Alineación oficial del equipo 'Roystons F.C.' en el partido
David Casas (2') 1 - 0
Néstor Regalado (41') 2 - 0
Toni del Naranjo (42') 3 - 0
Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 3 - 0 Roystons F.C. Alineación oficial del equipo 'Roystons F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 6 - 0 Roystons F.C. Alineación oficial del equipo 'Roystons F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella de Madrid

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de David Casas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Estrella va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Néstor Regalado progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Estrella van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Toni del Naranjo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Néstor Regalado va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Toni del Naranjo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 27 podia haver acabat en gol, però Khalid Hussain va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 225 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Sancho Muñoz Rubio gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Sancho Muñoz Rubio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Khalid Hussain va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Josep Oriol Bufí va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Víctor Bisbal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Khalid Hussain va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Toni del Naranjo de Estrella gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Roystons F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Vidal Llop va encarar al porter al 5, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Roystons va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 43 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.