Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mystic Legends C.F. (796859) - Humilde Deportivo de Ratalona (800977) » 726902930: T75/J12/VI

Liga 726902930 Información oficial sobre el partido 726902930 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.108 (14426)

Mystic Legends C.F. Alineación oficial del equipo 'Mystic Legends C.F.' en el partido 3 - 5 Humilde Deportivo de Ratalona Alineación oficial del equipo 'Humilde Deportivo de Ratalona' en el partido
Johan Orenbrant (5') 1 - 0
1 - 1 Christoph Heuberger (17')
1 - 2 Fernando Surrey (19')
1 - 3 Víctor Araujo (37')
Radu Radomir (38') 2 - 3
Filomeno Terrona (50') 3 - 3
3 - 4 Moussa Bahja (60')
3 - 5 Moussa Bahja (64')
Mystic Legends C.F. Alineación oficial del equipo 'Mystic Legends C.F.' en el partido 3 - 5 Humilde Deportivo de Ratalona Alineación oficial del equipo 'Humilde Deportivo de Ratalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mystic Legends C.F. Alineación oficial del equipo 'Mystic Legends C.F.' en el partido 5 - 0 Humilde Deportivo de Ratalona Alineación oficial del equipo 'Humilde Deportivo de Ratalona' en el partido
Tiene mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mystic Legends C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Johan Orenbrant va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Legends.
  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El Legends no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Radu Radomir es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 112 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 del partit, el jugador Filomeno Terrona de Legends va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Johan Orenbrant va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Filomeno Terrona va estar a punt d'empatar per a Legends quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gilberto Inguanzo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Legends per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Michel Haentjens, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Humilde Deportivo de Ratalona

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 en Christoph Heuberger va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, Deportivo es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Fernando Surrey es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ismael Valdenebro la va convertir en gol amb un remat de cap en Víctor Araujo tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 37 el marcador es va actualitzar: 1 - 3.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Moussa Bahja que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Deportivo.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Moussa Bahja de Deportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 64 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Víctor Araujo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mahmut Boğa, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Sören Ole Köstrizer va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Johan Orenbrant. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Deportivo, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En José Calsa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, José Calsa de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.