Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Clot (1416525) - @valencia f. C (436805) » 726902894: T75/J3/VI

Liga 726902894 Información oficial sobre el partido 726902894 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.108 (14426)

U.E. Clot Alineación oficial del equipo 'U.E. Clot' en el partido 3 - 1 @valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido
Cancio Infante Cortés (28') 1 - 0
1 - 1 Spartak Karekinyan (56')
Alcher Antoner (67') 2 - 1
Javier Camalva (69') 3 - 1
U.E. Clot Alineación oficial del equipo 'U.E. Clot' en el partido 3 - 1 @valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E. Clot Alineación oficial del equipo 'U.E. Clot' en el partido 4 - 0 @valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Clot

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): U.E. Clot va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Cancio Infante Cortés va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats van embogir quan en Alcher Antoner va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de U.E. Clot.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de U.E. Clot pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Camalva va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip U.E. Clot Kirilos Andriopoulos quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Armaurri Agerrizabalaga l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de U.E. Clot a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Davide Stangalino va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Kirilos Andriopoulos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emmanuel Ledoyen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Javier Camalva, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Javier Camalva va ridiculitzar a en Philippe Mafli amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Javier Camalva de U.E. Clot gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

@valencia f. C

Goles Goles

  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Spartak Karekinyan que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Spartak Karekinyan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Yoeri Hulshoff va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernando Lázaro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Vicente Espejel de @valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.