Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pimientos Team (1365207) - Noltianos CF (1582624) » 726902408: T75/J7/VI

Liga 726902408 Información oficial sobre el partido 726902408 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.99 (14417)

Pimientos Team Alineación oficial del equipo 'Pimientos Team' en el partido 5 - 0 Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido
Kilian Conconi (31') 1 - 0
Ludwig Blocher (35') 2 - 0
Róbert Búzás (38') 3 - 0
Róbert Búzás (66') 4 - 0
Ludwig Blocher (80') 5 - 0
Pimientos Team Alineación oficial del equipo 'Pimientos Team' en el partido 5 - 0 Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Pimientos Team Alineación oficial del equipo 'Pimientos Team' en el partido 7 - 0 Noltianos CF Alineación oficial del equipo 'Noltianos CF' en el partido
Tiene mala suerte 7.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimientos Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pimientos va ser Kilian Conconi.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Ludwig Blocher va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Pimientos va augmentar la diferència quan Róbert Búzás no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Pimientos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Róbert Búzás, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 4 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pimientos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ludwig Blocher progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bogdan Marinoiu al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Werner Weigert va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ludwig Blocher de Pimientos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fredrik Myhre va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pacífico Galiana de Pimientos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pacífico Galiana se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Róbert Búzás es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Noltianos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sebastian Bredl va entorpir al marcador d'en Ljubivoje Zdravković per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Noltianos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sebastian Bredl va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Miguel Rovere de Noltianos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Claudio Cantacessi de Noltianos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.