Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

diabeticos futbol club (1461250) - Mairena (1417798) » 726901940: T75/J2/VI

Liga 726901940 Información oficial sobre el partido 726901940 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.91 (14409)

diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido 0 - 3 Mairena Alineación oficial del equipo 'Mairena' en el partido
0 - 1 Arnau Nomen (38')
0 - 2 Achim Nordmeer (80')
0 - 3 Achim Nordmeer (89')
diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido 0 - 3 Mairena Alineación oficial del equipo 'Mairena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido 1 - 3 Mairena Alineación oficial del equipo 'Mairena' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

diabeticos futbol club

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Olivier Corabœuf va ridiculitzar a en Lander Arantzabal amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Even Kristiansen va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Elek Süveges va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Olivier Corabœuf del diabeticos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 el diabeticos va posar setge sobre la defensa central visitant però en José Antonio Mellado no va estar gens encertat.

Mairena

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Arnau Nomen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Achim Nordmeer va augmentar l'avantatge de Mairena a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Achim Nordmeer, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Jordi Clar de Mairena, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Czesław Kacyrz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Czesław Kacyrz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gianantonio Saturnino, als 89 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Czesław Kacyrz de Mairena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianantonio Saturnino de Mairena la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.