Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

public f.c (1338481) - C.D.Güímar (1596280) » 726901622: T75/J7/VI

Liga 726901622 Información oficial sobre el partido 726901622 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.85 (14403)

public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido 3 - 0 C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido
Ruben Dias (13') 1 - 0
Paweł Molka (28') 2 - 0
Pablo Gil (68') 3 - 0
public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido 3 - 0 C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido 2 - 0 C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

public f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): public va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Ruben Dias va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): public va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paweł Molka va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de public al minut 68, que va llançar ajustat al pal en Pablo Gil. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del public van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Urtsin Agirregurreta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Pablo Gil es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ruben Dias va rematar alt.

C.D.Güímar

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.D.Güímar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alessandro Lo Giacco va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de C.D.Güímar va anar a parar a la dreta de l'atac on en Horaţiu Negru, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del C.D.Güímar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dennis Frommelt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yıldıray Ölmez de C.D.Güímar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Camilo Gajardo de C.D.Güímar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.