Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Principe das bateas (1458564) - Cassidy (1585496) » 726901500: T75/J4/VI

Liga 726901500 Información oficial sobre el partido 726901500 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.83 (14401)

Principe das bateas Alineación oficial del equipo 'Principe das bateas' en el partido 1 - 1 Cassidy Alineación oficial del equipo 'Cassidy' en el partido
0 - 1 Tomas Natoli (2')
Ennio Giassi (32') 1 - 1
Principe das bateas Alineación oficial del equipo 'Principe das bateas' en el partido 1 - 1 Cassidy Alineación oficial del equipo 'Cassidy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Principe das bateas Alineación oficial del equipo 'Principe das bateas' en el partido 1 - 1 Cassidy Alineación oficial del equipo 'Cassidy' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,1 % 75,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Principe das bateas

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 32, en Vittorio Di Resta del Principe va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ennio Giassi que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Principe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jordi Monclús, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Gustaw Ignatowicz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Principe que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Orlando Corrieri va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evert Nederfeldt de Principe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vittorio Di Resta.

Cassidy

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Cassidy va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Tomas Natoli va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Runar Guldberg va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cassidy que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tomas Natoli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Runar Guldberg va estar a punt de posar per davant a Cassidy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marek Góźdź va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Lodovico Micai va marcar al minut 74 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.