Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

txirrisklas (441288) - C.F. Extremadura (1459253) » 726901336: T75/J5/VI

Liga 726901336 Información oficial sobre el partido 726901336 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.80 (14398)

txirrisklas Alineación oficial del equipo 'txirrisklas' en el partido 1 - 1 C.F. Extremadura Alineación oficial del equipo 'C.F. Extremadura' en el partido
Nereo Montilla (3') 1 - 0
1 - 1 Alin Căsineanu (72')
txirrisklas Alineación oficial del equipo 'txirrisklas' en el partido 1 - 1 C.F. Extremadura Alineación oficial del equipo 'C.F. Extremadura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
txirrisklas Alineación oficial del equipo 'txirrisklas' en el partido 1 - 1 C.F. Extremadura Alineación oficial del equipo 'C.F. Extremadura' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,7 % 12,9 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

txirrisklas

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): txirrisklas, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Nereo Montilla per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Passaven 15 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafael Abaeto va rematar alt.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Josué Gámez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 20, però una magnífica aturada de Poulad Haji Bagher va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fortià Figueras de txirrisklas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Salva Velaz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Poulad Haji Bagher va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Josué Gámez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de txirrisklas.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a txirrisklas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Peter Andreas Klöppel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Ángel Bayano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvio Proch de txirrisklas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.F. Extremadura

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Pedro Sille va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Extremadura, Alin Căsineanu, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 33, un contraatac del Extremadura no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Pedro Sille perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.