Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCR Tartessos (309575) - Gadir City (490929) » 726901298: T75/J10/VI

Liga 726901298 Información oficial sobre el partido 726901298 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.79 (14397)

RCR Tartessos Alineación oficial del equipo 'RCR Tartessos' en el partido 2 - 3 Gadir City Alineación oficial del equipo 'Gadir City' en el partido
Miguel Ángel Arellano (31') 1 - 0
1 - 1 Jean-Pierre Laverdure (35')
1 - 2 Alberto Guzmán Zarpas (55')
Danél Donoso (58') 2 - 2
2 - 3 Israël Ancel (72')
RCR Tartessos Alineación oficial del equipo 'RCR Tartessos' en el partido 2 - 3 Gadir City Alineación oficial del equipo 'Gadir City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
RCR Tartessos Alineación oficial del equipo 'RCR Tartessos' en el partido 0 - 7 Gadir City Alineación oficial del equipo 'Gadir City' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCR Tartessos

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Tartessos sempre confia amb les genialitats d'en Miguel Ángel Arellano; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 del partit, el jugador Danél Donoso de Tartessos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tartessos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Campello, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danél Donoso de Tartessos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gadir City

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Jean-Pierre Laverdure que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): Amb 55 minuts jugats, Alberto Guzmán Zarpas de Gadir va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Israël Ancel va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Efrén Susa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Gadir va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Cuesta va desviar el xut final de Alberto Guzmán Zarpas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Fryderyk Siekierko va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Òscar Almoyner no va ser aprofitada per en Israël Ancel que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Òscar Almoyner va ridiculitzar a en Valentín Herados amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Israël Ancel després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Cuesta va poder desviar-lo a córner.