Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Cofiñés (486556) - The Bop Pills (121798) » 726901226: T75/J6/VI

Liga 726901226 Información oficial sobre el partido 726901226 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.78 (14396)

Sporting Cofiñés Alineación oficial del equipo 'Sporting Cofiñés' en el partido 1 - 5 The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido
0 - 1 Alejandro Espadañero (18')
0 - 2 Hipolito Maristany (26')
Władysław Pełech (47') 1 - 2
1 - 3 Hipolito Maristany (79')
1 - 4 Hipolito Maristany (81')
1 - 5 Pedro Picasso (86')
Sporting Cofiñés Alineación oficial del equipo 'Sporting Cofiñés' en el partido 1 - 5 The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sporting Cofiñés Alineación oficial del equipo 'Sporting Cofiñés' en el partido 0 - 7 The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Cofiñés

Goles Goles

  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Władysław Pełech rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Adolfo Bramati, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Manuel Garibaldi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 204 Minuto 87 (Ocasión de penalti): En Władysław Pełech va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.

The Bop Pills

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alejandro Espadañero va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, Pills va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hipolito Maristany.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Hipolito Maristany des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Hipolito Maristany va aprofitar un error defensiu al minut 81, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Pills.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Pills va aconseguir el 1 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rafa Ojalvo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pedro Picasso que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Pills va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Oskar Rathmann va quedar-se sol davant el porter Raúl Balaguer, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Hipolito Maristany gairebé marca per a Pills al minut 15 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Rolf Joachim Natterer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pills va ser a punt de marcar al minut 87, quan el seu jugador Pedro Picasso va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Nevio Stefanou de Pills va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 88 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rolf Joachim Natterer, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rolf Joachim Natterer va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oskar Rathmann.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafa Ojalvo de Pills es va guanyar la targeta groga merescudament.