Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JSA CD (437634) - Valentinos FC (307771) » 726900835: T75/J6/VI

Liga 726900835 Información oficial sobre el partido 726900835 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.71 (14389)

JSA CD Alineación oficial del equipo 'JSA CD' en el partido 0 - 1 Valentinos FC Alineación oficial del equipo 'Valentinos FC' en el partido
0 - 1 Raúl Iríbar (24')
JSA CD Alineación oficial del equipo 'JSA CD' en el partido 0 - 1 Valentinos FC Alineación oficial del equipo 'Valentinos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JSA CD Alineación oficial del equipo 'JSA CD' en el partido 2 - 0 Valentinos FC Alineación oficial del equipo 'Valentinos FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JSA CD

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): JSA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dominik Otáhal en un 1 contra 1 amb el porter Óscar Benavides, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Eamonn Behan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Eamonn Behan del JSA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): JSA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Kevin Ciaurriz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Dominik Otáhal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de JSA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Mihai Jianu quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Valentinos FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de VLFC va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Raúl Iríbar, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): VLFC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 61, però el xut de Enrique Godínez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Franz Kloibmüller es va comportar com un juvenil al minut 67 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Modest Furest després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fabrice Andriatsima va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Guillermo Dalbi de VLFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.