Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nayara Team (1430765) - Masail Handikoak F. K. (796744) » 726900438: T75/J5/VI

Liga 726900438 Información oficial sobre el partido 726900438 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.64 (14382)

Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido 1 - 3 Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido
0 - 1 Juan Cuartas (22')
0 - 2 Wesley Blake (28')
Patrick Kiesl (33') 1 - 2
1 - 3 Andrei Gotcu (52')
Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido 1 - 3 Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido 1 - 2 Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nayara Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Nayara el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Patrick Kiesl va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Nayara van sortir al contraatac amb encert al minut 48, però Sebastià Campeny no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 202 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Francisco Ganchaegu va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 60 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Masail Handikoak F. K.

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Cuartas va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Wesley Blake de Handikoak va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Andrei Gotcu va augmentar l'avantatge de Handikoak a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Handikoak va estar a punt d'arribar en un córner. En Orlando Duarte Monteiro va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Wesley Blake va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Wesley Blake al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Jorge Tey va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Cuartas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Handikoak quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jobias van der Wildt va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.