Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jabali team (124368) - Two Cow Jones (1580618) » 726899933: T75/J5/VI

Liga 726899933 Información oficial sobre el partido 726899933 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.55 (14373)

jabali team Alineación oficial del equipo 'jabali team' en el partido 1 - 4 Two Cow Jones Alineación oficial del equipo 'Two Cow Jones' en el partido
Velasco Escalona (21') 1 - 0
1 - 1 Javier Téllez Peña (32')
1 - 2 Javier Téllez Peña (53')
1 - 3 Bazyli Latos (81')
1 - 4 Pauli Byskov (87')
jabali team Alineación oficial del equipo 'jabali team' en el partido 1 - 4 Two Cow Jones Alineación oficial del equipo 'Two Cow Jones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
jabali team Alineación oficial del equipo 'jabali team' en el partido 0 - 4 Two Cow Jones Alineación oficial del equipo 'Two Cow Jones' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jabali team

Goles Goles

  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Velasco Escalona va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 21, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del jabali, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Xicu Martín Mayor de jabali va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jabali va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Benedetto Boschiero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Armand Doms de jabali va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Armand Doms de l'equip jabali, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Two Cow Jones

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 en Javier Téllez Peña va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 53 (Gol de penalti): Javier Téllez Peña va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 53 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del jabali. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bazyli Latos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Jones es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 81.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pauli Byskov va augmentar l'avantatge de Jones a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Baltazar Białk va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Jones creava perill des de la dreta al minut 25, però en Eugen Gană, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Bazyli Latos desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jorge Echerreaga quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Zwelibhangile Nyatsumba va marxar de Modesto Horteu en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Jones van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Bazyli Latos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eugen Gană va estar atent i va desviar la pilota a córner.