Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Moderna (775912) - Eeyore Team (777113) » 726899830: T75/J7/VI

Liga 726899830 Información oficial sobre el partido 726899830 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.53 (14371)

La Moderna Alineación oficial del equipo 'La Moderna' en el partido 3 - 0 Eeyore Team Alineación oficial del equipo 'Eeyore Team' en el partido
Sigurd á Bryggjubakka (15') 1 - 0
Vakhtang Kruvishvili (86') 2 - 0
Ammar Thu Yazan (87') 3 - 0
La Moderna Alineación oficial del equipo 'La Moderna' en el partido 3 - 0 Eeyore Team Alineación oficial del equipo 'Eeyore Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Moderna Alineación oficial del equipo 'La Moderna' en el partido 5 - 1 Eeyore Team Alineación oficial del equipo 'Eeyore Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Moderna

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 15, indicava inequívocament que en Sigurd á Bryggjubakka va saber trobar la xarxa rival. Moderna desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Moderna pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vakhtang Kruvishvili va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ammar Thu Yazan es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eeyore. La jugada d'estratègia del Moderna per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antú Rodríguez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Ammar Thu Yazan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ramón Puerta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugen Plüss.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Vakhtang Kruvishvili de Moderna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eeyore Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Sentis Āboltiņš va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alexander Lockman va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Jesús Pérez de Corta va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Arnaut Ubago va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Stelică Fitero va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Eeyore van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 李 (Li) 兴耀 (Xingyao), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Telamonas Tsouknidis va marxar de Víctor Vega Cárdenas en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Eeyore van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 87, quan un error defensiu va deixar Fabian Kausl completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.