Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paradas Team (1578537) - La Moderna (775912) » 726899806: T75/J1/VI

Liga 726899806 Información oficial sobre el partido 726899806 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.53 (14371)

Paradas Team Alineación oficial del equipo 'Paradas Team' en el partido 3 - 0 La Moderna Alineación oficial del equipo 'La Moderna' en el partido
Marcin Lorek (9') 1 - 0
Hannu Mätäsaho (49') 2 - 0
Mark Fuller (71') 3 - 0
Paradas Team Alineación oficial del equipo 'Paradas Team' en el partido 3 - 0 La Moderna Alineación oficial del equipo 'La Moderna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paradas Team Alineación oficial del equipo 'Paradas Team' en el partido 3 - 0 La Moderna Alineación oficial del equipo 'La Moderna' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paradas Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Paradas va agafar avantatge al minut 9 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Marcin Lorek fent així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hannu Mätäsaho, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Paradas va aconseguir el 3 - 0 quan Mark Fuller va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Mark Fuller gairebé va marcar per a Paradas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Marcin Lorek, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Juan Esteban Montemayor de Paradas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dani Parada va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Glen Naudet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Stelică Fitero va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gwenn Pruvot de Paradas es va guanyar la targeta groga merescudament.

La Moderna

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Moderna va anar a parar a la dreta de l'atac on en Virxilio San Martín, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Luc Zuurbier marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Eugen Plüss que va xutar a fora per molt poc.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Moderna van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Jaime Eguren va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Gildas Ferrière va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.