Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

blackhawk`s (485901) - FC Ocata Maresme (1593250) » 726899390: T75/J9/VI

Liga 726899390 Información oficial sobre el partido 726899390 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.45 (14363)

blackhawk`s Alineación oficial del equipo 'blackhawk`s' en el partido 2 - 0 FC Ocata Maresme Alineación oficial del equipo 'FC Ocata Maresme' en el partido
José Diago (4') 1 - 0
Carlos Villacanes (73') 2 - 0
blackhawk`s Alineación oficial del equipo 'blackhawk`s' en el partido 2 - 0 FC Ocata Maresme Alineación oficial del equipo 'FC Ocata Maresme' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
blackhawk`s Alineación oficial del equipo 'blackhawk`s' en el partido 5 - 0 FC Ocata Maresme Alineación oficial del equipo 'FC Ocata Maresme' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

blackhawk`s

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 4 minuts, José Diago va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Villacanes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a blackhawk`s.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Nereyo Muza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nemanja Karapetrović va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En José Diago, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Luis Belío, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Carlos Villacanes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Nereyo Muza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC Ocata Maresme

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gian Luca Vezzola quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jonathan Tavarez al minut 11 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.