Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Plegamans (1580384) - Lantziego K.E. (779612) » 726899097: T75/J6/VI

Liga 726899097 Información oficial sobre el partido 726899097 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.40 (14358)

Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 1 - 1 Lantziego K.E. Alineación oficial del equipo 'Lantziego K.E.' en el partido
0 - 1 Marlon Delgado (29')
Huub Nienhuis (50') 1 - 1
Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 1 - 1 Lantziego K.E. Alineación oficial del equipo 'Lantziego K.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 2 - 1 Lantziego K.E. Alineación oficial del equipo 'Lantziego K.E.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Plegamans

Goles Goles

  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Plegamans una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Huub Nienhuis, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Cantalapiedra va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Isidor Mendaro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Monrad Enger va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alex Pezzoni rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Luis Padilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Plegamans se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Plegamans va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Huub Nienhuis en un 1 contra 1 amb el porter Rafik Madouni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Plegamans per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Huub Nienhuis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Delcho Popov.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Monrad Enger de Plegamans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lantziego K.E.

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Lantziego va ser finalitzada des de l'esquerra per Marlon Delgado al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Víctor Cafont quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jim Addie, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Lantziego quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marlon Delgado va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Gerti Alizoti de Lantziego va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.