Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los colobomas (309535) - FC Atlántico (1455316) » 726898877: T75/J7/VI

Liga 726898877 Información oficial sobre el partido 726898877 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.36 (14354)

los colobomas Alineación oficial del equipo 'los colobomas' en el partido 1 - 0 FC Atlántico Alineación oficial del equipo 'FC Atlántico' en el partido
Fecund Alerany (56') 1 - 0
los colobomas Alineación oficial del equipo 'los colobomas' en el partido 1 - 0 FC Atlántico Alineación oficial del equipo 'FC Atlántico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los colobomas Alineación oficial del equipo 'los colobomas' en el partido 2 - 0 FC Atlántico Alineación oficial del equipo 'FC Atlántico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los colobomas

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Dino Raoss va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de colobomas, Fecund Alerany, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcus Ingemann va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marcus Ingemann! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Eugenio Cernigliaro del colobomas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): colobomas va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Bruno Unzueta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 48 per blocar una centrada d'en Fecund Alerany va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de colobomas.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Alois Löwensprung, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bo Hörborn va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fecund Alerany de colobomas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 47 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Fabián Hocera donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.

FC Atlántico

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 4 minuts, el Atlántico va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlántico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Lev Ketashvili va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ordoitz Finaga de Atlántico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlántico van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Abdelwaris Farjawi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abdelwaris Farjawi de Atlántico va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Lev Ketashvili que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Atlántico sortien al contraatac. La falta llançada per Blagoy Alexov va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo Estalrich.