Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Atlántico (1455316) - Cal Mays F.C. (1334790) » 726898867: T75/J4/VI

Liga 726898867 Información oficial sobre el partido 726898867 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.36 (14354)

FC Atlántico Alineación oficial del equipo 'FC Atlántico' en el partido 2 - 1 Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido
0 - 1 Michael Robinson (23')
Víctor Fáñez (81') 1 - 1
Abdelwaris Farjawi (90') 2 - 1
FC Atlántico Alineación oficial del equipo 'FC Atlántico' en el partido 2 - 1 Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Atlántico Alineación oficial del equipo 'FC Atlántico' en el partido 2 - 0 Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Atlántico

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Fáñez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Abdelwaris Farjawi sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 90 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Sergio Gualandri del Atlántico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Fred Hage va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 25, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Atlántico va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Lev Ketashvili la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Atlántico va estar a punt d'arribar en un córner. En Sergio Margiotta va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Hans Skýlindal va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Sergio Margiotta de Atlántico va intentar batre la porteria rival al minut 64 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Atlántico enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 el Atlántico va posar setge sobre la defensa central visitant però en Hans Skýlindal no va estar gens encertat.

Cal Mays F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Raúl Gavarret la va rematar Michael Robinson amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mays el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mays va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miklós Deák, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Mays van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pablo Téllez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): El Mays va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pablo Téllez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Mays van sortir al contraatac al minut 69, però Serdar Öz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gunnar Wiederstein de Mays es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Téllez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miklós Deák de Mays va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.