Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ity (122347) - Mazarrón F.C. (122434) » 726898411: T75/J2/VI

Liga 726898411 Información oficial sobre el partido 726898411 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.28 (14346)

Ity Alineación oficial del equipo 'Ity' en el partido 0 - 3 Mazarrón F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazarrón F.C.' en el partido
0 - 1 Veselin Alexandrov (25')
0 - 2 Francisco Rovere (39')
0 - 3 Nicola Catelli (61')
Ity Alineación oficial del equipo 'Ity' en el partido 0 - 3 Mazarrón F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazarrón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ity Alineación oficial del equipo 'Ity' en el partido 1 - 1 Mazarrón F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazarrón F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,6 % 33,3 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ity

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Iván Lobo Heras va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Veselin Alexandrov haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Ity al minut 47.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Jafari Weku de Ity es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 65, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 240 Minuto 91 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Ity sortien al contraatac. La falta llançada per Argiris Tassidis va sortir força alta sense massa perill.

Mazarrón F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mazarrón va ser finalitzada des de l'esquerra per Veselin Alexandrov al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mazarrón. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Francisco Rovere xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Mazarrón, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Nicola Catelli va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramón Bermúdez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Niko Vihersaari, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mazarrón van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ramón Bermúdez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.