Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Montoro (991912) - CANGAS NARCEA (1437397) » 726897953: T75/J14/VI

Liga 726897953 Información oficial sobre el partido 726897953 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.19 (14337)

Campios Light Alineación oficial del equipo 'Campios Light' en el partido 4 - 0 CANGAS NARCEA Alineación oficial del equipo 'CANGAS NARCEA' en el partido
Mihai-Adrian Ralea (33') 1 - 0
Guillaume Bagué (34') 2 - 0
Jeroni Roigé (53') 3 - 0
Imanol Mestre (68') 4 - 0
Campios Light Alineación oficial del equipo 'Campios Light' en el partido 4 - 0 CANGAS NARCEA Alineación oficial del equipo 'CANGAS NARCEA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Campios Light Alineación oficial del equipo 'Campios Light' en el partido 4 - 1 CANGAS NARCEA Alineación oficial del equipo 'CANGAS NARCEA' en el partido
Tiene un resultado normal 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campios Light

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Mihai-Adrian Ralea va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Campios.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Campios va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Guillaume Bagué des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Campios va aconseguir el 3 - 0 quan Jeroni Roigé va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Imanol Mestre va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 68 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Al minut 10, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Vadillo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Valèri Benlloch gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Justin Valle va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Campios va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Otxando Larrunpe va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Imanol Mestre de Campios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CANGAS NARCEA

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de CANGAS van pujar a rematar. Però en Ignacio Navarro la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Sven-Knut Guthmann va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Lluís Xerri no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Sepúlveda de CANGAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.