Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arsenal de Tenerife (1436807) - FC Inter Zorrotza (1332513) » 726897732: T75/J14/VI

Liga 726897732 Información oficial sobre el partido 726897732 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.15 (14333)

Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido 2 - 2 FC Inter Zorrotza Alineación oficial del equipo 'FC Inter Zorrotza' en el partido
0 - 1 Milan Kouba (26')
Jochen Mitteregger (27') 1 - 1
Jochen Mitteregger (31') 2 - 1
2 - 2 Lucio Salto (48')
Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido 2 - 2 FC Inter Zorrotza Alineación oficial del equipo 'FC Inter Zorrotza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido 3 - 0 FC Inter Zorrotza Alineación oficial del equipo 'FC Inter Zorrotza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal de Tenerife

Goles Goles

  • 110 Minuto 27 (Gol de falta): Una falta al minut 27 va proporcionar un lliure directe al Arsenal. Jochen Mitteregger va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 31 gràcies a la jugada de Jochen Mitteregger, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Arsenal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Valdemar Carrajola en un 1 contra 1 amb el porter Mauro Scialpi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Valdemar Carrajola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco Echeverialzueta per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mauro Scialpi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jochen Mitteregger va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bayjigit Toktogulov, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70, Víctor Balaguer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Jochen Mitteregger quasi dona a Arsenal l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Piero Mazzolari de Arsenal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Piero Mazzolari de Arsenal per doble groga al minut 79.

FC Inter Zorrotza

Goles Goles

  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Milan Kouba va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 26, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Zorrotza, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 48. L'anotador per Zorrotza va ser Lucio Salto, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Zorrotza sortien al contraatac. La falta llançada per Radúz Puch va sortir força alta sense massa perill.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Radúz Puch va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 86, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Celso Cantaluppi va aconseguir desviar el seu xut a córner.