Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Triki boys (308497) - Miestrella f.c (1414777) » 726897138: T75/J6/VI

Liga 726897138 Información oficial sobre el partido 726897138 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.5 (14323)

Triki boys Alineación oficial del equipo 'Triki boys' en el partido 3 - 0 Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido
Jan Carbonell (16') 1 - 0
Quint Boterberg (35') 2 - 0
Lisard Espinach (36') 3 - 0
Triki boys Alineación oficial del equipo 'Triki boys' en el partido 3 - 0 Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Triki boys Alineación oficial del equipo 'Triki boys' en el partido 4 - 0 Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triki boys

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Quint Boterberg la va convertir en gol amb un remat de cap en Jan Carbonell tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 16 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Quint Boterberg, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Lisard Espinach va augmentar l'avantatge de Triki a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vital Dénervaud va rematar alt.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Vital Dénervaud va marxar per velocitat al minut 31 i va fer una passada de la mort a Lisard Espinach, però aquest va fallar.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Manuel Ottonello per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Iván Manzano Caso va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Candenas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jan Carbonell va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pavel Martykán va superar els defenses rivals per velocitat al minut 72 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Enrique Candenas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Iván Manzano Caso va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jan Carbonell va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Zamarramala de Triki es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Armando Peixoto de Triki va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Miestrella f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Triki. La jugada d'estratègia del Miestrella per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Benchomo Vidal Moragas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Gaatse Huisinga va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Antonio Yarritu no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arsentijus Gruničas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.