Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Catalonia (313055) - PippoVieri FC (991173) » 726896289: T75/J4/V

Liga 726896289 Información oficial sobre el partido 726896289 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.246 (5761)

UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 3 - 1 PippoVieri FC Alineación oficial del equipo 'PippoVieri FC' en el partido
Albèrt Sala (18') 1 - 0
Gianfrancesco Semboloni (52') 2 - 0
Andrea Delogu (72') 3 - 0
3 - 1 Juan Barroso (80')
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 3 - 1 PippoVieri FC Alineación oficial del equipo 'PippoVieri FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 4 - 0 PippoVieri FC Alineación oficial del equipo 'PippoVieri FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Catalonia

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Albèrt Sala de Catalonia va fer un bon esprint per escapar-se de Máté Dvéri i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Gianfrancesco Semboloni de Catalonia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Catalonia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andrea Delogu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marciano Rivero de Catalonia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andrea Delogu va rematar alt.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Arnau Mallafrè. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Delogu de Catalonia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Manolo Jiménez Yepes de Catalonia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PippoVieri FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Juan Barroso va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bastien Chave va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 4. En Juan Carlos Barberán va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de José Ramón Jiménez Sallas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Barroso no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Máté Dvéri de PippoVieri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77 del partit, Máté Dvéri de l'equip PippoVieri, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.