Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DMM Team (315538) - Desexisimo (1593994) » 726896205: T75/J11/V

Liga 726896205 Información oficial sobre el partido 726896205 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.244 (5759)

DMM Team Alineación oficial del equipo 'DMM Team' en el partido 0 - 0 Desexisimo Alineación oficial del equipo 'Desexisimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DMM Team Alineación oficial del equipo 'DMM Team' en el partido 1 - 0 Desexisimo Alineación oficial del equipo 'Desexisimo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DMM Team

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Min Htet Soe s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Desexisimo

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 18, un contraatac del Desexisimo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Johannes Stawarz perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Johannes Stawarz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Suneet Bhanushali va deixar a Javier Urquijo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Desexisimo van sortir al contraatac al minut 41, però Saadi Hunaydi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 239 Minuto 59 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Suneet Bhanushali va marxar de Javier Urquijo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Desexisimo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Desexisimo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Miñón Herreros va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Eric Gallofré va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johannes Stawarz de Desexisimo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.