Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almendricos C F (30976) - Furia Chapeleira (1581831) » 726895571: T75/J6/V

Liga 726895571 Información oficial sobre el partido 726895571 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.233 (5746)

Almendricos C F Alineación oficial del equipo 'Almendricos C F' en el partido 1 - 3 Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido
0 - 1 Rafael Azcona (33')
0 - 2 Luis Vitoria (37')
0 - 3 Rafael Azcona (40')
Camille van Hummel (63') 1 - 3
Almendricos C F Alineación oficial del equipo 'Almendricos C F' en el partido 1 - 3 Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almendricos C F Alineación oficial del equipo 'Almendricos C F' en el partido 1 - 1 Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almendricos C F

Goles Goles

  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): El Almendricos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Camille van Hummel es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Juggie Motlana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, José Marrero va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Marciano Chamizo no oblidarà el que li va passar durant el minut 74. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de José Marrero va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 78 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Almendricos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Marrero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michael Sanding de Almendricos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Furia Chapeleira

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): En Rafael Azcona va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 33. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Luis Vitoria de Chapeleira l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 37 de partit.
  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Rafael Azcona va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Rafael Azcona quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Albert Micó, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Riccardo Casile de Chapeleira es va guanyar la targeta groga merescudament.