Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balan Lovers CF (1437372) - Bloody Tears (990262) » 726895351: T75/J7/V

Liga 726895351 Información oficial sobre el partido 726895351 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.229 (5742)

Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido 0 - 2 Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido
0 - 1 Sidre Peiteiros (17')
0 - 2 Aitor Sarriegi (66')
Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido 0 - 2 Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido 1 - 0 Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balan Lovers CF

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Lovers enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lovers va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Óscar Fernán va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lovers la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Bloody Tears

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Bloody va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sidre Peiteiros aconseguint el 0 - 1.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aitor Sarriegi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sidre Peiteiros al minut 20, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bloody va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aitor Sarriegi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Aitor Sarriegi de Bloody va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.