Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reuscal f.c. (125386) - VerguenzaAjena (772800) » 726895339: T75/J4/V

Liga 726895339 Información oficial sobre el partido 726895339 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.229 (5742)

Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido 1 - 1 VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido
0 - 1 Rostislav Černý (62')
João Américo Santos Cunha (70') 1 - 1
Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido 1 - 1 VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido 0 - 2 VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reuscal f.c.

Goles Goles

  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El Reuscal era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en João Américo Santos Cunha va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Reuscal, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Urtsin Zearsolo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Reuscal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Urtsin Zearsolo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Petruţ Ducar després que el jugador de Reuscal li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

VerguenzaAjena

Goles Goles

  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rostislav Černý va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): VerguenzaAjena va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Finley Georgiou va quedar-se sol davant el porter Sixten Krogh, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Tomas Popa-Jensen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 289 Minuto 41 (Ocasión evento especial): En Rostislav Černý va fer una ràpida incursió al minut 41, però en Saturdi Arriatzu no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Rostislav Černý va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Saturdi Arriatzu el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Ilie Căpitan de VerguenzaAjena, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Falco Brensbach va marcar al minut 51 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): VerguenzaAjena va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sixten Krogh va desviar el xut final de Ilie Căpitan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Ilie Căpitan va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sixten Krogh va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kris Libert després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sixten Krogh va poder desviar-lo a córner.