Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alevosia (1337849) - Mis muelas C.F. (1433744) » 726895002: T75/J4/V

Liga 726895002 Información oficial sobre el partido 726895002 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.223 (5736)

Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 3 - 1 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
0 - 1 Horácio Alves (27')
Massimo Beppino (68') 1 - 1
Fernando Canell (75') 2 - 1
Ordoitz Aintzinena (80') 3 - 1
Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 3 - 1 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 3 - 0 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alevosia

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Alevosia va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ordoitz Aintzinena, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Massimo Beppino que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Fernando Canell va donar a Alevosia un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Ordoitz Aintzinena de Alevosia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Michael Winterkorn va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Alevosia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Ordoitz Aintzinena de Alevosia va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 34, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Alevosia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Nuno David Fonseca Ferreira de Alevosia va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ordoitz Aintzinena hauria d'haver estat gol al minut 51 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 210 Minuto 54 (Ocasión de falta): Diego Sáenz Díez va llançar una falta directa al minut 54 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Steve Mendla! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Mis muelas C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador de muelas Horácio Alves va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 27 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jordi Botó, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jordi Botó va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Almantas Andrijonas de muelas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.