Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Osos de Noega (1437117) - Teide F.C. (120380) » 726894973: T75/J11/V

Liga 726894973 Información oficial sobre el partido 726894973 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.222 (5735)

Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 1 - 0 Teide F.C. Alineación oficial del equipo 'Teide F.C.' en el partido
Santiago Garriador (75') 1 - 0
Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 1 - 0 Teide F.C. Alineación oficial del equipo 'Teide F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 2 - 0 Teide F.C. Alineación oficial del equipo 'Teide F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Osos de Noega

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Santiago Garriador va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Noega.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Santiago Garriador va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Noega se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Neco Romero va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Patrik Alriksson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Teide. La jugada d'estratègia del Noega per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Santiago Garriador va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 220 Minuto 54 (Ocasión de falta): Amb 54 minuts disputats, Italo Coraini gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Patrik Alriksson va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Teide F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Régis Wyndaele va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Milovan Maierle va entorpir al marcador d'en Yasser Aram per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Teide sortien al contraatac. La falta llançada per Régis Wyndaele va sortir força alta sense massa perill.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Teide que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ippolito Canfora, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El Teide va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Radomir Klimont va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marcos Pino no va ser aprofitada per en Salim Benseddik que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78, Mihai Mitoc de Teide va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.