Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Paquitor (1338380) - Gallete Team (796697) » 726894896: T75/J6/V

Liga 726894896 Información oficial sobre el partido 726894896 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.221 (5734)

FC Paquitor Alineación oficial del equipo 'FC Paquitor' en el partido 2 - 3 Gallete Team Alineación oficial del equipo 'Gallete Team' en el partido
Pierre Iberg (3') 1 - 0
1 - 1 Alec Rojas (30')
Víctor Mijares (49') 2 - 1
2 - 2 Hans Kellner (52')
2 - 3 Marcus Wilson (59')
FC Paquitor Alineación oficial del equipo 'FC Paquitor' en el partido 2 - 3 Gallete Team Alineación oficial del equipo 'Gallete Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Paquitor Alineación oficial del equipo 'FC Paquitor' en el partido 2 - 2 Gallete Team Alineación oficial del equipo 'Gallete Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,1 % 32,9 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Paquitor

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Paquitor contenien la respiració mentre en Pierre Iberg s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 135 Minuto 49 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Víctor Mijares de Paquitor va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Fernando Lanús gairebé va marcar per a Paquitor des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Souha Chakiri, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Gallete, però Gamliel Menosi no va poder encertar el xut.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 22 quan Pierre Iberg de Paquitor gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Ahedo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Paquitor va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Pierre Iberg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 57 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Carlos Barbón va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Paquitor enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Gallete Team

Goles Goles

  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): En Alec Rojas va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 en Hans Kellner va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Marcus Wilson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Marcus Wilson va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 28 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Andrea Russomando va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Gallete va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Hans Kellner es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gamliel Menosi va rematar amb l'empenya exterior desviat.