Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Retorno de San Albano F.C. (1458713) - Steaua éh zin gas (1460038) » 726894164: T75/J5/V

Liga 726894164 Información oficial sobre el partido 726894164 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.208 (5721)

El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido 2 - 0 Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido
Romualdo Castro-Medinilla (23') 1 - 0
Alfonso Meléndez (55') 2 - 0
El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido 2 - 0 Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido 5 - 1 Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Retorno de San Albano F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Romualdo Castro-Medinilla, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Retorno se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Retorno va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alfonso Meléndez des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Jeremias Egaburu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Retorno ho intentava per la dreta per mitjà de Gonzalo Tirado, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Martell. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alfonso Meléndez va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Saenz Rubio per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Etienne van Helden va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Enrique Urturi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 91, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Tirado.

Steaua éh zin gas

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Sankoun Tandjigora va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Madi Kefy quasi aconsegueix empatar per Steaua al minut 29, però Sebastià Monferrer va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Steaua sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tanor Sall, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Steaua va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sankoun Tandjigora es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Al minut 51 en Ngouri Sissoko va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yamandú Fabregat de Steaua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.