Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Capua (1338943) - San Marcuola (991491) » 726893728: T75/J7/V

Liga 726893728 Información oficial sobre el partido 726893728 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.200 (5713)

FC Capua Alineación oficial del equipo 'FC Capua' en el partido 3 - 0 San Marcuola Alineación oficial del equipo 'San Marcuola' en el partido
Andrea Galliani (40') 1 - 0
Rodrigo Ginoves (43') 2 - 0
William Oger (62') 3 - 0
FC Capua Alineación oficial del equipo 'FC Capua' en el partido 3 - 0 San Marcuola Alineación oficial del equipo 'San Marcuola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Capua Alineación oficial del equipo 'FC Capua' en el partido 3 - 2 San Marcuola Alineación oficial del equipo 'San Marcuola' en el partido
Tiene un resultado normal 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,6 % 12,2 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Capua

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Capua va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Andrea Galliani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Capua va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rodrigo Ginoves, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en William Oger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Capua va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andrea Galliani en un 1 contra 1 amb el porter Axel Bustamante, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Capua per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Luis Carpiteiro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Axel Bustamante al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rodrigo Ginoves va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan William Oger de Capua gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en León Pernas va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Mealla de Capua es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, León Pernas de Capua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

San Marcuola

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Ettore Rossi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Joel Lladó va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eize van Doorn va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Vladimir Stošić quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Marcuola va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Régis Hamel que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 44, quan un error defensiu va deixar Vladimir Stošić completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Joel Lladó va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adriano Devanna, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adriano Devanna de Marcuola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.