Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Great White (485784) - Pallars Auvelles (1416229) » 726893055: T75/J7/V

Liga 726893055 Información oficial sobre el partido 726893055 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.188 (5701)

Great White Alineación oficial del equipo 'Great White' en el partido 1 - 0 Pallars Auvelles Alineación oficial del equipo 'Pallars Auvelles' en el partido
Marcello Provolo (36') 1 - 0
Great White Alineación oficial del equipo 'Great White' en el partido 1 - 0 Pallars Auvelles Alineación oficial del equipo 'Pallars Auvelles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Great White Alineación oficial del equipo 'Great White' en el partido 1 - 1 Pallars Auvelles Alineación oficial del equipo 'Pallars Auvelles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,5 % 60,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Great White

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Marcello Provolo va donar a Great un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 9 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Galdino 'Romario' Campolo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Great, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Frederik Scheck va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Great va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Álvaro Juanes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrzej Milczewski al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Milan Ďurina va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Great va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Frederik Scheck, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Auvelles. La jugada d'estratègia del Great per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gabi Hagiescu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Pallars Auvelles

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Nicolás del Puerto que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En José Julio Abas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Hossein Amir Mohammadi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Auvelles Pavol Zapletal quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Modesto Echeberri l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 260 Minuto 84 (Ocasión de falta): El jugador visitant Hossein Amir Mohammadi va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 84 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Modesto Echeberri de Auvelles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.